ANSIGTSBEHANDLING

Ansigtsbehandling er for mænd og kvinder, som gerne vil forkæles med en lækker og afslappende ansigts pleje af kosmetolog som er Dr. Baumann specialist. En ansigtsbehandling er en skønhedsbehandling, med fokus på den udsatte og sarte hud i ansigtet. Ansigtsbehandling bliver skræddersyet præcis efter din alder og hudtype, med naturlige produkter fra Dr. Baumann. En ansigtsbehandling kan f.eks. indebære at dybderense huden og fjerne urenheder, afslappe muskler, gøre huden blød og mindske rynkedannelse.

Allerede omkring 25 års alderen begynder huden, at ældes betydeligt. Dette ses som forstørrede porer, pigment forandringer samt fine linier i huden. For at undgå/udsætte disse alderstegn er det vigtigt at styrke huden, og hjælpe den med at genopbygge sig selv. Dette gøres ved hjælp af gode produkter og en professionelt udført ansigtsbehandling, hvor huden bliver renset i dybden og du får rådgivning omkring plejen af din hud. Ideelt bør man få foretaget en ansigtsbehandling hver 4-6 uge, idet dette er tiden, huden tager for at regenerere/forny sig. Man bør ihvertfald få foretaget en ansigtsbehandling 4 gange om året, 1 gang efter hvert årsskifte. En smuk og velplejet hud udstråler både sundhed, overskud og god hygiejne. En ansigtsbehandling giver huden ny energi, næring og en flot udstråling.

– Huden bliver renset og peelet så den er ren, fin og glat.
– Derefter vil der blive fortaget en udrensning af tilstopninger efter behov, og brynene bliver rettet hvis ønsket.
– Der bliver lagt en skøn ansigtsmaske, med vitaminer og mineraler tilpasset din hudtype.
– Afslutningsvis masseres der med en tilpasset creme, som efterlader huden med fornyet udstråling og velvære.

Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger, kan man udsætte alderstegn, modvirke hudproblemer og bevare et smukt og sundt udseende i mange år. Opfølger du oveni, med fortsat brug af de anbefalede produkter derhjemme, forlænger du effekten af behandlingen og huden forbliver velplejet, sund og frisk.