CND SHELLAC NEGLE

Vi kender det alle ! Man har lige brugt tid på at lægge en flot lak, man har siddet stille længe….rigtig længe :-), og så skal man bare lige….. Det hele er ødelagt, lakken har fået en ridse eller et mærke, fordi man troede at lakken var tør.Med CND shellac kan du vinke farvel til alle dine bekymringer, der er simpelthen ingen undskyldninger for ikke at gå med lak længere. Det tog CND fem år at udvikle produktet shellac, men det var også vente tiden værd. Nu kan alle, med det samme man har fået lakeret neglene, stikke hænderne i tasken eller fødderne i skoene, fordi shellac hærdes ved UV-lys og derved er helt tør efter behandlingen.

Shellac er en fusion mellem almindelig neglelak og gele, man får derfor en helt almindelig lakering med gele`ens holdbare resultat.CND shellac er et nytænkende produkt, som holder i op til min. 14 dage uden ridser, krakelering og med en fantastisk high gloss shine.
CND shellac er meget allergi venlig, da den ikke indeholder:
– formaldehyd
– resin
– toluen
– debutyl
– phthalater

Shellac kan lægges på en naturlig negl, men kan også sagtens lægges ovenpå kunstige negle – både akryl og gele. Shellac er også et super alternativ til lak på tåneglene, da den der bare holder endnu længere.
Shellac er fantastisk til personer, der ikke har en masse tid i hverdagen til pleje.