Dybderensende ansigtsbehandling

Urenheder og især bumser kan virkelig lægge en dæmper på humøret – heldigvis så kan du komme langt, med en jævnlig dybderens og gode renserutiner.

Huden trænger til en dybderens, når porerne er meget tilstoppet. Det ses ved, at de bliver sorte, og ser fyldte/udvidede ud. Nogle gange kan porerne være så tilstoppede, at du kan mærke dem, når du kører en finger hen over huden. De tilstoppede porer gør, at huden ikke får mulighed for at stråle, og derved virker trist og grå.
Er din hud desuden meget fedtet – fedter den eksempelvis allerede til en time efter du har renset den om morgenen, så kunne du også have gavn af en dybderens.

Grunden til at du ikke selv, skal gå i krig med dybderens, er at du sjældent selv kan se, hvor og hvordan du nemmest får urenhederne renset ud, og derved risikerer du at lave skade på huden. Det vil sige, at du kan få lavet nogle ret grimme ar, som tager ret lang tid om at hele, og måske aldrig helt går væk. De kliniske forhold har også en del, at skulle have sagt. Man har nemlig ekstremt mange bakterier på hænderne, og det kan blot forværre dine urenheder, hvis du piller ved dem.

Der er dog vigtige ting, du kan gøre ind imellem dine besøg i klinikken…

– Rens huden hver dag morgen og aften med et rense produkt og en toner.

– Eksfolier huden 1-2 gange om ugen med en facescrub.

– Undgå make-up med ingredienser som tilstopper huden (feks. mineralske olier som parafinuim og liquidium).

– Gå derimod gerne efter mineralfoundations i løs form, som indeholder ingredienser som silica, titaniumdioxid og zinkoxid.

– Bruger du mange hårprodukter, kan det være en fordel, at skifte pudebetræk ofte.