Frugtsyre behandling

Forbered dig på at blive imponeret over AHA behandlingens dybdevirkende effekt, der øjeblikkeligt øger hudens fugtniveau. AHA fjerner øjeblikkeligt døde hudceller i hudens øverste lag, ved at opløse forbindelsen mellem dem. Huden kommer til at se friskere og glattere ud, og celledelingen stimuleres. Frugtsyre peelingen er med til at booste hudens produktion af collagen og elastin, der får din hud til at synes yngre.
Det bedste resultat opnås ved et kurforløb, hvor du kommer og får lavet behandlingen en gang om ugen i 6 uger og derefter holder pause. Kurforløb anbefales især ved pigmentforandringer, solskader, acne, ar, samt tør og trist hud.Behandlingen starter med en afrensning, derefter får du en 10 – 20 eller 30% peeling lagt på huden som får lov at virke mellem 3 og 10 min ( alt efter hudtype), herefter fjernes peelingen og der laves en udrensning hvis nødvendigt, behandlingen slutter med at du får lagt beroligende serum og cremer på.

Når frugtsyren kommer på huden, vil du opleve en prikkende fornemmelse der hurtigt fortager sig igen. Huden kan være let rødlig lige bagefter, og man må ikke opholde sig direkte i solen i dagene efter. Intenst ophold i solen igennem en længere periode kan resultere i hudskader på den frugtsyrebehandlede hud, der netop vil være ekstra sart og modtagelig for ydre påvirkninger mens frugtsyrebehandlings forløbet står på.

Frugtsyren kan desværre ikke købes med til hjemmebrug, produktet er meget aktivt i den anvendte koncentration og den kan gøre skade hvis den ikke anvendes med forsigtighed. Til gengæld er det bidende nødvendigt at man køber efter AHA peeling ampullen med hjem, ampullen koster 160 kr og anbefales ALTID efter frugtsyrebehandling. Ampullen indeholder lecitin, morgenfrueolie og vitamin C som virker utrolig godt på ubalance og irriteret rødlig hud.