Hotstone Massage

Hotstone massage er en af de massageformer, der idag bliver stadig mere populær pga. de varme stens mange fantastiske egenskaber. Hotstone massage er en alternativ praksis, som er kendt for at fremme dyb afslappelse og forbedret blodcirkulation. Den berolingende varme fra de varme massage sten lindrer muskelspændinger, smerter og stress. Hotstone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene breder sig langsomt til hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.
Lavastenene opvarmes til omkring 55 grader og lægges strategiske steder på kroppen, varmen fra disse trænger derpå dybt ind i musklerne og løsner evt. spændinger. Når de varme sten ligger på din muskulatur, varmes vævet op og den følgende udvidelse af blod og lymfekar, giver fornyet blodgennemstrømning, og har en lindrende effekt på spændt og ømt muskulatur. Samtidig smøres kroppen ind i dejlig varm massage olie, hvorefter der bliver masseret med de varme sten. De dybe massage strøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage. Massagen afhjælper ømme og stive muskler, samt er balsam for en stresset sjæl. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at det nærmest føltes som er man i en mediativ tilstand. Man kalder også hotstone massage for energi therapy, fordi den har en vidunderlig virkning på kroppen både fysisk og psykisk.Hotstone massage
– afspænder muskler og led
– afstresser krop og sjæl
– øger blodcirkulationen og dermed ilttransporten rundt i kroppen
– fjerner affaldsstoffer

Hotstone massage må ikke gives hvis
– man lige har haft en blodprop
– man er gravid
– man får kemoterapi
– hvis man har feberBook en tid og kom og oplev hvordan total afslappelse og dybdegående behandling kan give dig, fornyet energi og en følelse af velvære.