Intimvoks

Hos Beautyboksen, intimvokser jeg kun kvinder

Til mine voksbehandlinger bruger jeg rulle og hot wax fra JAX WAX, som er den mest solgte voks der bruges i saloner i Australien, Asien og Europa. Voksen er special fremstillet til intimvoks, det fjerner alt hår – første gang – hver gang.

Metoden efterlader huden glat og silkeblød, behandlingen holder 4 – 6 uger inden håret er vokset ud i fuld længde igen ( ca 5mm ). Inden du møder op til en intimvoks behandling bør du sikre dig at ALLE hår er min. 3 – 5 mm. lange. Hvis hårene er mere end 1 cm. lange, anbefaler jeg at du trimmer dem hjemmefra, på den måde opnår vi det bedste resultat.

Skulle du være en af dem der bøvler lidt med indgroede hår, sælger jeg på klinikken en intensiv lotion med ekstrakt af hestekastanje som virker forebyggende på indgroede hår og beroliger huden efter hårfjerning. Cremen fås i størrelsen 200 ml til 145 kr, et virkelig godt produkt til brug i forbindelse med hårfjerning.

– Ved fjernelse af hår med voks får man håret ud med sin rod, derfor opnår man et resultat der holder længere og hvor huden føles blød og lækker.

– Ved gentagne voksbehandlinger vil hårene med tiden bliver blødere og væksten vil mindskes.

– Ved voks af 1/2 ben forståes at begge ben vokses, enten fra knæet og ned, eller fra knæet og op.

– Ved voks af bikini linie beholder man trusserne på, de hår der kommer ud over trussekanten fjernes.

– Ved voks af tanga forståes at man fjerner hårene øverst ( venusbjerget ), man går ikke ned på skamlæberne.

– Ved brasiliansk intimvoks får man fjernet det hele foroven, på læberne og om omkring numsen. Man bibeholder dog en streg eller trekant foroven, alt efter kundens ønsker.

– Ved Hollywood intimvoks fjerner man det hele ligesom ved en brasiliansk, man bibeholder dog ingenting foroven. Dvs. alt hår fjernes, så ingenting er tilbage.