OLIE MASSAGE

Massage har stor virkning på muskulaturen, samt på kroppens bløde væv. Massager afhjælper til at fjerne spændinger, og give ømme muskler smidighed igen.Den forbedre blodcirkulationen, og hjælper således blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer, til de indre organer, celler og væv. Massage nedbryder affaldsstoffer der er ophobet i musklerne, ligesom den påvirker lymfesystemet, således at vævsvæsken får ny næring og ilt.

Oliemassage har en del gavnlige effekter, udover at det selvfølgelig afspænder og afslapper trætte og ømme muskler, så har det også:
– en afhjælpende virkning på tør hud
– øger blodcirkulationen og derved blodgennemstrømningen
– bidragende effekt på hudens farve og udstrålingMassage giver lindring ved spændinger og ubehag i kroppen, og kan bla. afhjælpe og forebygge gener som:
– stress
– ryg og lændesmerter
– nakke og skulderspændinger
– hovedpine
– søvnbesvær

Massage sætter gang i blodomløbet, og renser kroppen for affaldsstoffer. Det er derfor vigtigt at drikke godt med væske efter en massage.Oliemassage er til stor gavn for både dit psykiske og fysiske velbefindende, så book en tid og mærk hvordan kroppen afslappes/afspændes og roen sænker sig over dig.

Massage er i den grad indbegrebet af wellness.